De ce iQ Natura?

Pentru ca inteligenta presupune sa folosesti ceea ce este mai bun pentru tine, iar noi suntem convinsi ca ce-i mai bun vine din natura – suntem parte din ea – si totusi, cu trecerea timpului, datorita noilor tehnologii, se pare ca ne indepartam din ce in ce mai mult de ea.

Stilul de viata modern implica stres, poluare, compusi chimici in alimente, radiatii electromagnetice si lista ar putea continua,  nu mai permite un mod de viata ordonat si sanatos, orientat catre individ.

Prin produsele noastre dorim sa va ajutam sa va imbunatatiti standardul de sanatate astfel incat sa va bucurati de fiecare zi, adaugand regimului dumneavoastra ceea ce nu gasiti intotdeauna in alimentele consumate zilnic: produse naturale, cu eficienta dovedita.

Ce ne propunem ?

Ne-am propus sa oferim o alternativa, celor ce simt nevoia de asa ceva, la stilul “clasic” de abordare a diferitelor afectiuni ce afecteaza omul contemporan. Incercam sa va oferim alternativa pentru un stil de viata mai sanatos, un indemn la intoarcerea catre natura pentru regasirea echilibrului.

Va propunem de asemenea si o sectiune de blog, dedicata stilului de viata sanatos, unde veti putea gasi diverse articole pe aceasta tema si unde ne veti putea lasa impresiile si comentariile dumneavoastra privind atat articolele publicate cat si produsele noastre.

×